KAKO SAM POBEDILA VRTOGLAVICU (poremećaj centra za ravnotežu – vertigo)

poremecaj centra za ravnotezu

KAKO SAM POBEDILA VRTOGLAVICU (poremećaj centra za ravnotežu – vertigo)
Piše Milena Petrović, korisnik i distributer Forever Living Products

Jednog jutra u mojoj 37. godini, probudila sam se sa vrtoglavicom. Bila sam veoma nesigurna, ruke i noge su mi utrnule, cela prostorija se okretala u mojoj glavi, sa nagonom na povraćanje. Otišla sam lekaru i vrlo brzo je ustanovljena dijagnoza vertigo (vrtoglavica, poremećaj centra za ravnotežu).

Posle ispitivanja, ispostavilo se da imam i hroničnu upalu sinusa i grla, sa gnojnom anginom, okoštao vratni deo. I sve se to odrazilo na centar za ravnotežu. Vrtoglavice su bile užasne, ja sam tonula u depresiju, bilo mi je muka od zvanične terapije. Posle 7 dana stanje se smirilo i najvažnije je bilo da ležim, odmaram se i da imam što manje stresa. Doktorka je savetovala da vodim umeren život. Nisam smela previše da se izlažem fizičkom naporu, niti da se emotivno trošim, niti previše radosti ni tuge (sve vrste stresnih situacija). Na putovanja nisam smela ni da pomislim. Pošto sam veoma emotivna osoba, a imala sam i puno obaveza, bilo je nemoguće pridržavati se saveta lekara, i voditi takav život, tako da su moje vrtoglavice bile učestale, i bila sam jako iscrpljena. Ko zna do kada bi ova agonija trajala i kako bi se završila, da nisam srela Dr Mariju Ratković, koja je imala bogato iskustvo sa korišćenjem suplemenata. Doktorka Marija mi je preporučila da pijem „Aleo Vera Gel“, „Forever Ginko Plus“, u nos i grlo da prskam “First” sprej, a vrat da mažem crvenom kremom – “Heat Lotion”.

Posle mesec dana bilo mi je osetno bolje, a posle 6 meseci moje vrtoglavice su skroz nestale. Sada imam običaj da kažem: “Idem 200 na sat a vrtoglavica nemam”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *