Nije teško biti fit – aloe vera preparati

aloe vera

Nije teško biti fit 🙂  (aloe vera preparati)

Način na koji se hranimo izuzetno utiče na naše zdravlje- na stanje našeg organizma, naš izgled.

Loše navike (mislim na loše izbalansiranu ishranu) ostavljaju trag i posledice na vaš izgled. S toga je neophodno pridržavati se nekoliko jednostavnih smernica pravilne ishrane. Ono što je bitno jeste osluškivanje svog organizma. Cilj je da unosite kvalitetnu hranu, budete aktivni, zdravi, jaki i da zdravo mršavite. Do optimalnog i trajnog zdravlja i težine se dolazi odgovarajućom, prilagođenom ishranom, fizičkom aktivnošću, bez zahtevnih rigoroznih dijeta, gladovanja i slično koji donose brze ali kratkoročne rezultate.

Nemojte posezati za dijetama koje podrazumevaju takav način života koji ne dopušta redovne obroke. Razmislite šta je dobra ishrana-  ona koja je dobra i za telo i za dušu i za raspoloženje. Cilj je da se posle svakog obroka osećate dobro i da ne budete ubrzo ponovo gladni.

Izbegavajte prazne kalorije (brza hrana, čips, hamburgere, sokove…kao i loše kombinacije namirnica).

Najbolja ishrana je ona koja obezbeđuje sve potrebne vitamine i minerale u količinama dovoljnim da zadovolji vaše potrebe. Kalorije treba unositi u odgovarajućoj količini, ne prekomerno. One treba da potiču iz proteina,masti i ugljenih hidrata.

Napravite pametan izbor za izgradnju sveobugvatne zdrave ishrane.

Evo nekoliko jednostavnih načina na koje se vi i vaša porodica možete hraniti zdravije.

Uključite: voće I povrće, integralne žitarice, mahunarke, orahe I semenke, ribu (poželjno je jesti masnu ribu, sa puno omega 3 masnih kiselina), piletinu bez “kožurice”, i alternative na bazi biljaka.

Ograničite: slatkiše i dodatmi šećer (posebno zaslačena pića), natrijum i so, zasićene masti, mesne prerađevine.

Izbegavati: trans masti i delimično hidrogenizovana ulja

Idealno bi bilo pridržavati se ovog ne toliko teškog i zdravog pravila, ali usled brzog i modernog života prosto je nemoguće pripremati sebi i svojoj porodici uvek svežu hranu primenjujući pomenuto pravilo.

Aloe Vera preparati/suplementi su upravo ono što nam u tom trenutku naviše treba. Pravo rešenje da nadoknadimo unos hrane koja će nahraniti naše ćelije! Nešto više o ovim preparatima pročitajte na našoj stranici https://alojavera.rs/prodavnica/

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *