Infinite by Forever

Infinite by Forever

“Infinite by Forever”

Infinite by Forever
Infinite by Forever

“Infinite by Forever” ima za cilj podmlađivanje koje ide od unutra ka spolja, osmišljen da hidrira kožu, smanji pojavu linija i bora, poveća nivo kolagena i elastičnosti. Nećete samo videti razliku- osetićete je! U ovim preparatima su odabrane najlekovitije biljke koje nam priroda nudi i u sinergističkom dejstvu su moćnije od bilo koje biljke posebno. Tako je nastao ovaj set za negu lica koji sadrži četiri proizvoda koji u saradnji deluju čudotvorno.

Infinite Hydrating Cleanser- moćno mleko za čišćenje lica, sastavljeno od prirodih sastojaka, poput ekstrakta jabuke i njenih aminokiselina, antialergijskih masnih kiselina dobijenih iz kokosa, linolna kiselina i vitamin E iz suncokretovog ulja, sve to je rastvoreno u filtriranom Aloe Vera Gelu. Ovi sastojci hidriraju kožu, pomažu u otklanjanju nečistoća i masnoće, bez isušivanja kože, ostavljaju kožu mekom, vlažnom i savršeno čistom, spremnom za dalje procese njenog podmlađivanja.

Infinite Firming Serum-ima za cilj podmlađivanje i zatezanje kože spolja. Sadrži peptid od tri aminokiseline koje oponašaju prirodne procese zatezanja kože, čime se smanjuje pojava finih linija i bora. Kombinovan sa prirodnim sastojcima i našom Aloe Verom, serum hidrira kožu , podstiče sintezu kolagena i ujedno je čini glatkom, čvrstom i elastičnom. Upotreba- prsnuti jednom, a zatim brzim i nežnim pokretima utrljati po celom licu. Za maksimalne rezultate prsnuti još jednom i utrljati na vrat, od korena ka bradi.

Infinite Restoring Creme- brzoupjajuća krema za regeneraciju kože, sadrži preko 15 aktivnih sastojaka namenjenih podmlađivanju kože. Pored Aloe Vere, ova krema sadrži moćne antioksidanse kao što su-akai i nar, jojoba, gliko-lipidi, pčelinji vosak, vit.B3, cvekla, mešavina eteričnih ulja lavande, bosiljka, majorana, eukaliptusa, limete i narandžine kore. Ovi sastojci kombinovanjem pojačavaju dejstvo aloja vere i pomažu da se obnovi i podmladi suva koža i koža sa borama. Upotreba- pritisnite donji poklopac i dobijenu kremu lagano vrhovima prstiju kružnim pokretima umasirajte na lice i vrat odozdo na gore i ka spolja prema liniji kose.

Infinite Firming Complex- ima za cilj podmlađivanje koje dolazi iznutra. Sadrži kolagen, keramid i vitamine. Mešavina sastojaka- francuska dinja, morski kolagen i fitoceramidi, kako bi omogućili koži hidrataciju, smanjili pojavu dubinskih bora,pojačali joj savitljivost i elastičnost, vitamin C, koji učestvuje u sintezi kolagena i održavanju zdrave kože i biotin koji doprinosi normalnom stanju kože i njeno funkcionisanje. Keramid koji se nalazi u ovim tabletama i je specijalan lipid koji se nalazi u koži i kosi, ne dozvoljava isušivanje štiteći ćelije kože od starenja. Upotreba- dve tablete dnevno. Za najbolje rezultate uzimati ujutro, barem pola sata pre jutarnje kafe i uveče, neposredno pre spavanja, da bi se u toku noći obavio proces regeneracije.

Ukoliko ste zainteresovani, porudžbinu možete realizovati klikom ovde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *