Forever living

FOREVER-LIVING- KOMPANIJA

Kompanija „Forever Living Products“ osnovana je 1978. godine u Arizoni. Najveća je svetska MLM kompanija koja ima otvoreno predstavništvo u Srbiji. Među vodećim je svetskim proizvođačima dodataka ishrani (sa godišnjim prometom u 2009. Godini od preko 2.8 milijarde dolara).

„Forever Living“ ima otvorena predstavništva u više od 170 zemalja sveta i poseduje preko 60 objekata širom sveta namenjenih odmoru i edukaciji saradnika. Kompanija FLP je najveći svetski uzgajivač, proizvođač i distributer soka od Aloe Vere. Kompanija je takođe među najvećim svetskim proizvođačima meda, propolisa, polena i matičnog mleča.

„Forever Living“ proizvodi veliki broj preparata za zdravlje i lepotu. Korisnici proizvoda i sami distribuiraju ove proizvode, uz pružanje mogućnosti da se sami priključe prodaji i na taj način postanu samostalni i da zarađuju dovoljno, a sve prema već proverenom biznis planu. Sa naših devet i po miliona distributera u više od 159 zemalja širom sveta, Forever Living nudi pravu šansu za zdraviji i kvalitetniji život i posao.

Godinama, Reks, sada već vlasnik ove kompanije, pokušavao je da objedini ove tri stvari, ali nije bio zadovoljan ponuđenim. Zato je1978. godine pozvao 43 osobe koje su prisustvovale prvoj prezentaciji ovih proizvoda u Tempiju, u Arizoni, gde je predstavio i sistem prodaje i plan rada kojim bi svi uključeni u prodaju bili zadovoljni.

Reks je predstavio svoju jednostavnu ideju najbližim rođacima i prijateljima. Ponudio je prihvatljive proizvode za široki spektar upotrebe koji omogućavaju kvalitetniji i zdraviji život i to na jedan potpuno kreativan način. Umesto da uloži mnogo novca u klasičan marketing, Reks je odlučio da poseti svoje potencijalne kupce ponaosob i tako im iz prve ruke predstavi ono što ima u ponudi.

Veličina naših produkata ogleda se u jednostavnom biznis planu koji podrazumeva da svako može da poboljša kvalitet svog života. Neki naši klijenti su samo konzumenti u potrazi za zdravijim i efikasnijim proizvodima, ali i oni mogu da pomognu, jer pozitivna iskustva prenose svojim prijatljima i familiji. Drugi, pak u ovome vide mogućnost da zarade dovoljno za kvalitetniji život.

Za milione ljudi poput vas, čiji su životni ciljevi da žive dobro i zdravo, Forever Living proizvodi su uspešni jer su cenjeni među svojim distibuterima i korisnicima. Nudimo vam mogućnost da uzmete kontrolu nad svojim životom i finansijama kao što ste oduvek želeli. Pridružite nam se!