KEKS OD OVSENIH PAHULJICA I JABUKA

Ovseni keks jabuka

KEKS OD OVSENIH PAHULJICA I JABUKA (ovseni keks – jabuka)

Sastojci:

  • Dve izrendane jabuke
  • Jedna šolja (250 ml) ovsenih pahuljica
  • Dve kašike čija semenki
  • 2 jaja
  • ½ dl mleka
  • 1 do 2 kašike meda (ili može stevia)
  • 1 kašika kikiriki putera
  • Cimet po ukusu

Sve sastojke izmešati (najbolje rukom). Na pek papir vaditi po kašiku smese, oblikovati keksiće. Peći na 180 stepeni oko pola sata. Isključiti rernu i ostaviti keks da se jos malo osuši. U ovu smesu se po želji mogu dodati suvo i orašasto voće, seckana čokolada i sl.

PRIJATNO !

********************************************************************************************************************************************************

Aloe Barbadensis Miller. Teško ga je izgovoriti, ali vredi znati ime ove biljke. Postoji oko 400 vrsti biljke Aloe. One su sve sukulenti koji rastu u pustinjskim predelima širom sveta. Svaka od njih je korisna na svoj način, ali samo jedna od njih je već milenijumima cenjena zbog svojih magičnih svojstava da smiruje – Aloe Barbadensis Miller. Zapisi o ovoj biljci postoje još na Sumerskim glinenim tablicama iz 2200. godine pre nove ere; Aloe Vera je kroz istoriju hvaljena zbog svojih umirujućih, rashlađujućih i hidratizirajućih sposobnosti. Poznata je po smirivanju manjih opekotina, opušta i osvežava iritiranu kožu, čak i pospešuje sposobnost kože da se regeneriše. Uz pomoć nauke, inovacija i našeg predanog istraživačkog i razvojnog tima, Forever je posvećen da najbolja Aloe Vera stigne direktno do Vas. Osetite blagodeti ove čarobne biljke kroz preparate Forever Living.

******************************************************************************************************************************************************
Zamislite da zarežete list aloe i pijete čisti gel neposredno iz biljke. Naš Aloe Vera Gel (u narodu poznat kao „Žuta Aloja“) najbliži je prirodnom, čistom gelu dobijenom iz biljke. Čudesan list aloe sadrži više od 75 hranljivih sastojaka i 200 ostalih sastojaka, uključujući 20 minerala, 18 aminokiselina i 12 vitamina. Proizvod našeg patentiranog stabilizacionog procesa Aloe, naš gel, omiljen je medju onima koji žele očuvati zdrav digestivni trakt i prirodan energetski nivo. Ovaj bogati koktel mesnatog dela biljke i tečnosti, prvi koji je dobio sertifikat Medjunarodnog naučnog saveta za Aloe Veru (International Aloe Science Council), čini ovaj proizvod autentičnim i čistim proizvodom prirode. Svakodnevnim konzumiranjem, bilo čistog gela ili pomešanog sa sveže iscedjenim voćnim sokom, Aloe Vera Gel predstavlja jednu od najbogatijih dopuna ishrani koja je prisutna na tržištu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *