Forever Living u trudnoći

Forever-Living-u-trudnoći

Forever Living u trudnoći>
Ćao trudnice, sadašnje i buduće. Ovom prilikom ću podeliti svoje iskustvo korišćenja Foreverovih preparata pre i za vreme trudnoće. Jako je važno da još kada planirate trudnoću vodite računa o svom zdravlju. Prvi korak ka zdravom potomstvu kreće pre začeća. Najvažnije je delotvorno detoksikovati organizam I uspostaviti nutritivni balans u vašem telu. Naši preci su živeli u ekološki zdravim sredinama gde nije bilo fabričkih dimnjaka, gradskog smoga i hrane prepune herbicida i pesticida. Tada je začeće bilo prirodni proces i sa manje bojazni da će doći do bilo kakvih komplikacija. Današnja zatrovanost vode, vazduha, zemljišta, uz to i pojava prevelikog stresa, dovodi organizam u stanje da ima manjak hranljivih sastojaka što je uzrok nastanka mnogih zdravstvenih problema. Samim tim postoji opasnost da ne dođe do začeća ili da ukoliko i dođe mnogi imaju razne komplikacije. Kako ne bi došlo do problema preporučila bih da pre začeća sprovedete program detoksikacije tj čišćenje organizma, zatim uspostavljanje nutritivnog balansa u ćelijama te podsticanje prirodne regeneracije u organizmu. To možemo postići upotrebom Vital5 programa.

Nakon što je došlo do začeća potrebno je preći na program izbalansirane ishrane gde treba uzimati raznovrsnu hranu koja sadrži vitamine, minerale, proteine, masti, ugljene hidrate i naravno dodatke ishrani. Ja sam tokom trudnoće koristila Aloe Vera Gel i Berry Nectar koji su čistili moje crevne resice i jačali imunitet. B12 sa folnom kiselinom koji učestvuje u sintezi crvenih krvnih zrnaca te sam tako uz minerale i Kids vitamine uvek imala odličnu krvnu sliku a samim tim moja beba je dobila najbolje od hranljivih sastojaka za pravilan razvoj još u utrobi. Arctic Sea, Omega 3 i Omega 9, nezasićene masne kiseline omogućile su mojoj bebi pravilan razvoj centralnog nervnog sistema. Takođe sam pila i A-Beta karoten kako bi moja koža ostala nežna i glatka bez pucanja i strija.

Postupite i vi pravilno u vašoj trudnoći, učinite najbolje za vas i Vašu bebu dodavanjem Forever preparata vašoj zdravoj ishrani.

One thought on “Forever Living u trudnoći

  1. Željka Jevtović says:

    Postovana Danijela,
    slobodno se javite na kontakt telefon sa sajta (060/5768091) radnim danima izmedju 9h i 17h.
    Pozdrav.
    Zeljka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *